top of page

Voormalig One-Direction lid Liam Payne overleden

Liam Payne, de muzikant bekend van de Britse boyband One Direction, is op 31-jarige leeftijd overleden na een val van de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires, Argentinië. De omstandigheden van het incident zijn nog niet duidelijk. Na het nieuws verspreidt zich een golf van verdriet over social media onder zowel beroemdheden als fans.



Liam Payne, geboren in Wolverhampton, Engeland, startte zijn zangcarrière in de Britse realityshow The X Factor in 2008 op zestienjarige leeftijd. Na zijn eerste eliminatie keerde hij terug in 2010 om weer deel te nemen. Uiteindelijk vormde hij samen met Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson en Zayn Malik de band One Direction, die een van de bestverkopende boybands ooit werd.


Hoewel de opdeling van One Direction in 2016 wereldwijd de harten van vele tienerfans (en ook volwassenen) brak, bleef Payne naar verluidt in nauw contact met Horan en Styles in de jaren die zijn tragische dood voorafgingen. "Ik heb met Harry gesproken en het was echt heel aangenaam," herinnerde Payne zich tijdens een Instagram Live in 2022. "Hij belde me omdat hij een soort zesde zintuig heeft wanneer ik het moeilijk heb of wanneer een van ons problemen heeft. Ons gesprek was eigenlijk een heel fijne update. Ik heb veel liefde voor deze kerel. Hij is fantastisch, echt waar."


In maart 2017 verwelkomde Liam Payne zijn zoon Bear Grey met zijn toenmalige partner Cheryl Cole. Naast zijn zoon laat Payne ook zijn ouders en twee oudere zussen na.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page