top of page

Tot € 180 voor je vereniging n.a.v. Vlaanderen Feest!

Om organisatoren van straat-, buurt- en lokale verenigingsinitiatieven en gemeentelijke/stedelijke festiviteiten zo veel mogelijk geschikte momenten te bieden om een activiteit te plannen, integreert Vlaanderen Feest! elk jaar minstens twee weekends voorafgaand aan de Vlaamse feestdag van 11 juli in de campagneperiode. Vlaanderen Feest! 2022 start met het openingsweekeinde van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni en loopt verder vanaf vrijdag 1 juli tot maandag 11 juli.


Gangmakers van straat-, buurt- of plaatselijke verenigingsinitiatieven zoals bewonersgroeperingen, straat- of wijkcomités en lokale organisaties kunnen rechtstreeks organisatiepartner worden voor Vlaanderen Feest! Zij komen dan met hun lokaal initiatief in aanmerking voor een optie op een feestcheque tot €180.


Elke gemeente of stad kan daarnaast één tot twee evenementen selecterenals gemeentelijke of stedelijke festiviteit voor Vlaanderen Feest! Per gemeente of stad is voor één dergelijke kandidatuur dan een tussenkomst mogelijk tot een maximumbedrag dat in verhouding staat tot het aantal inwoners. Meer info vind je op www.vlaanderenfeest.eu

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page