top of page

Open kerken fietsenroute

Erfgoedroutes Haspengouw. We bevinden ons in de regio van Alden Biesen, de machtige landcommanderij van de Duitse Orde. Stichting Open Kerken biedt je vier routes aan die helemaal in het teken staan van religieus erfgoed. Ze brengen je langs de meest pittoreske kapelletjes en vertellen je de strafste verhalen. De drie fietslussen kan je naar hartenlust combineren tot een groter traject.

We bevinden ons in de regio van Alden Biesen, de machtige landcommanderij van de Duitse Orde. Stichting Open Kerken biedt je vier routes aan die helemaal in het teken staan van religieus erfgoed. Ze brengen je langs de meest pittoreske kapelletjes en vertellen je de strafste verhalen. De drie fietslussen kan je naar hartenlust combineren tot een groter traject. De autoroute is ideaal bij slecht weer of voor minder sportieve bezoekers.


De fietsbrochure is beschikbaar in het Hoofdkantoor Toerisme: Onthaalcentrum Alden Biesen-Bilzen (open in het weekend van 11u-15u) en bij de dienst Toerisme van Hoeselt....lees verder...

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
bottom of page